Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

The Grey (2012)

Θρίλερ αγωνίας! Πρωταγωνιστεί ο Liam Neeson, γνωστός από το "Taken", "η αρπαγή" στα ελληνικά,και άλλοι 6-7 εργάτες ενός διυλιστηρίου οι οποίοι αναλαμβάνουν μια δουλειά στο εξωτερικό.Η ιστορία ξεκινάει όταν το αεροπλάνο που τους μετέφερε πέφτει κάπου στην Αλάσκα και οι 8 άντρες καλούνται να αναζητήσουν βοήθεια προχωρώντας στο παγωμένο τοπίο και παλεύοντας για την ίδια την επιβίωσή τους.Εκτός από το κρύο και την έλλειψη τροφής οι κίνδυνοι που τους τριγυρίζουν είναι πολλοί και....πεινασμένοι!

Αξίζει να τη δείτε: Για άλλη μία καταπληκτική ερμηνεία από το Liam Neeson  ο οποίος υποδύεται έναν πολύ mucho άντρα ,ικανό να τα βάλει με όλους και πεπεισμένο να μην τα παρατήσει παρά τις δυσκολίες.Εν τω μεταξύ, τα σκοτεινά, χιονισμένα τοπία της Αλάσκα σου παίρνουν την ανάσα! Η πλοκή είναι γρήγορη και με τους άνδρες να λιγοστεύουν  σε κρατάει συνεχώς σε ένταση.Η αγωνία κορυφώνεται όταν απομένουν τρεις και οι δυνάμεις τους αρχίζουν να τους εγκαταλείπουν.... Ποιός θα κερδίσει αυτό τον αγώνα επιβίωσης?

Trivia:  Στο Smithers (British Columbia), όπου έγιναν τα γυρίσματα οι θερμοκρασία άγγιζε τους - 40 βαθμούς Κελσίου!! Ό,τι πρέπει δηλαδή για να σας δροσίσει τώρα που έρχεται καύσωνας!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου