Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

What to expect when you're expecting.-Τι να περιμένεις όταν είσαι έγκυος.

Κωμωδία για όλα τα γούστα. Αρχικά , δεν ήθελα να τη δω...Αν και μπήκα αρνητικά διακείμενη λοιπόν στην αίθουσα  , μπορώ να πω με ειλικρίνεια πως έφυγα χαμογελώντας! :-)

Η ταινία απεικονίζει την περίοδο της εγκυμοσύνης από διάφορες οπτικές μέσα από πέντε ιστορίες ερωτευμένων. Έχουμε έτσι, ένα  ζευγάρι που προσπαθεί εδώ και χρόνια να κάνει παιδί (Elizabeth Banks, Ben Falcone ), μία Barbie (Brooklyn Decker) παντρεμένη με έναν πλούσιο οδηγό αγωνιστικών αυτοκινήτων (Dennis Quaid) , που μένει έγκυος, μία γυμνάστρια (Cameron Diaz) με..πρωινή ναυτία live σε ένα ριάλιτι και μια κοπελίτσα (Anna Kendrick) που μετά από μία-μόνο- καυτή νύχτα με τον θεό του Gossip Girl, Chase Crawford παρουσιάζει ύποπτα συμπτώματα .Ακόμα βλέπουμε την ιστορία της Jennifer Lopez και του συζύγου της (Rodrigo Santoro) που αποφασίζουν να υιοθετήσουν ένα μωράκι από την Αφρική.

Αξίζει να τη δείτε : Ακόμα κι αν δεν είστε  έτοιμος να γίνετε γονιός ...για τις απίστευτες σκηνές γέλιου! Αν και πρόκειται για άλλη μια "αμερικανιά" έχει έξυπνο και σαρκαστικό χιούμορ. Οι καλύτερες σκηνές είναι στο Central Park όπου συγκεντρώνονται μια φορά την εβδομάδα όλοι οι  μπαμπάδες με τα παιδιά τους με βασικό κανόνα "ότι λένε να μην το μάθουν οι γυναίκες τους"! Εκεί συναντούν κι έναν αθλητικό τύπο,αμετανόητο εργένη τον Joe Manganiello , ο οποίος είναι άλλος ένας λόγος -για τις γυναίκες να δουν την ταινία! Ακόμα , αυτό το έργο απευθύνεται στις υποψήφιες μανούλες καθώς παρουσιάζει όλα τα καλά αλλά και τα κακά της εγκυμοσύνης.

Trivia: Η ταινία βασίζεται σε ένα εγχειρίδιο εγκυμοσύνης με τον ίδιο τίτλο γραμμένο απο την Heidi Murkoff.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου