Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Safe House Κρησφύγετο

 Περιπέτεια με πολλή δράση , τρέξιμο, μυστικά και άπειρες σφαίρες.

Ο Matt Weston είναι ένας νεαρός πράκτορας της CIA υπεύθυνος ενός "ασφαλούς" σπιτιού της οργάνωσης.Εκεί μεταφέρεται ο Tobin Frost -πρώην πράκτορας και μάλιστα από τους πλέον καταζητούμενους για προδοσία μετά από την οικειοθελή παράδοση του σε έναν αστυνομικό.Από τη μια στιγμή στην άλλη νεαρός πράκτορας καλείται να φυγαδεύσει τον έμπειρο Frost όταν κάποιοι εισβάλλουν στο σπίτι για να τον δολοφονήσουν.Μαζί μπλέκουν σε ανεξέλεγκτες περιπέτειες στο Cape Town της Ν.Αφρικής.

Αξίζει να τη δείτε: Για τις υποκριτικές ικανότητες των πρωταγωνιστών κατ'αρχάς.. Το πόσο καλός ηθoποιός είναι ο Denzel Washington που υποδύεται το Frost το γνωρίζουμε όλοι.Αυτό όμως που μου έκανε εντύπωση είναι ότι είναι αγέραστος, ο άνθρωπος! Ειδικά σε μια σκηνή που ξυρίζει το προσώπο και το κεφάλι του περνιέται άνετα για 25άρης!!Πέρα από τον Denzel, o Ryan Reynolds στο ρόλο του West μας εκπλήσσει ευχάριστα παρά τις χαζοκωμωδίες στις οποίες τον είχαμε συνηθίσει (The change-up, The Proposal) καθώς όπως φαίνεται η CIA του πάει πολύ! Ένα μικρό ρόλο στην ταινία έχει η ταλαντούχα και σχεδόν πανέμορφη (κατά τη γνώμη μου,πάντα...) Vera Farmiga (The Departed, Up in the air). Η δράση ξεχειλίζει αλλά δεν έχουμε να κάνουμε με μια γρήγορη ταινία χωρίς νόημα καθώς υπάρχει μια αρκετά καλή πλοκή!

Μην τη δείτε : Αν ψάχνετε κάτι που δεν έχετε ξαναδεί, κάτι το πρωτότυπο.'Οχι ..Το σενάριο είναι γνωστό : παλιός πράκτορας έχει στην κατοχή του βρώμικα μυστικά που αν διαρρεύσουν θα ξεβολευτούν πολλά μεγάλα κεφάλια οπότε τον κυνηγάνε για να τον αποτρέψουν.

Μια καλή περιπετειούλα με πολύ μπαμ μπουμ , ιδρώτα και αίμα! Οι λάτρεις του είδους θα την απολαύσουν , οι γυναίκες τους απλά θα τη δουν ευχάριστα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου