Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

As good as it gets

Αποφάσισα να γράψω για μια αρκετά παλιά ταινία η οποία όμως είναι εξαιρετική κωμωδία!! Πρωταγωνιστεί ο υπέρτατος Jack Nicholson και...τα δίνει όλα! Ο Melvin Udall είναι ένας γεροπαράξενος που συχνάζει πάντα στο ίδιο εστιατόριο,δέχεται να τον σερβίρει μόνο μία σερβιτόρα η Carol (Elen Hunt) και σιχαίνεται οτιδήποτε τον βγάζει από τις συνήθειες του.

Το τελευταίο θύμα του "παλιοχαρακτήρα" του είναι ο gay γείτονας του Simon (Greg Kinnear) και το σκυλάκι του το οποίο κάποια στιγμή καταλήγει στο σωλήνα για τα σκουπίδια! Ένα άτομο όμως θα ταράξει τη ζωή αυτού του ιδιόρρυθμου άντρα και θα τον κάνει να αλλάξει λίγο (ή πολύ) τον τρόπο που δρα.

Αξίζει να τη δείτε : Για τις ξεκαρδιστικές σκηνές που περιέχει και  το αδιαμφισβήτητα απίστευτο παίξιμο του Jack! Επιπλέον , το ηθικό δίδαγμα της ταινίας είναι πως οι φιλίες σχηματίζονται ανάμεσα ακόμα και στους πιο φαινομενικά αταίριαστους ανθρώπους και πως οι ανθρώπινες σχέσεις μπορούν να αλλάξουν -προς το καλύτερο θα έλεγα επειδή είμαι και αισιόδοξη- ανά πάσα στιγμή!

Δείτε τη αν θέλετε να γελάσετε...πολύ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου