Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

A Walk Among the Tombstones

Αστυνομική, περιπέτεια

Σκηνοθέτης: Scott Frank

'Ενας πρώην αλκοολικός αστυνομικός του NYPD, ο Mat Scudder (Liam Neeson) αναλαμβάνει ως ιδιωτικός ντετέκτιβ πλέον μια υπόθεση απαγωγής γυναικών 8 χρόνια αφότου έπαψε να ανήκει στο αστυνομικό σώμα.Στην αρχή αρνείται να την αναλάβει καθώς αυτός που του αναθέτει τη δουλειά είναι έμπορος ναρκωτικών.Περαιτέρω στοιχεία και εξελίξεις όμως θα τον αναγκάσουν να ασχοληθεί και να βρει τη λύση του αινίγματος.

Δείτε τη: Είναι μια περιπέτεια που θα ειδωθεί εύκολα από μεγάλη γκάμα θεατών. Η πλοκή είναι γρήγορη, δεν θα βαρεθείτε. Επιπλέον, δεν αναφέρονται πολλά ονόματα όπως σε άλλες ταινίες που περιπλέκουν τα πράγματα. Είναι ένα πολύ απλό και γρήγορο αστυνομικό έργο, με δολοφόνους κατά συρροήν όπως πολλές άλλες χολλυγουντιανές επιτυχίες που αγαπάμε (!) . Η παρουσία του Liam Neeson σε κάθε σκηνή είναι επιβλητική και πρόκειται για one man's job όπως στις άλλες πρόσφατες ταινίες του (Taken 1 ,2 , The unknown, Non-stop). 

Μην τη δείτε: Αν θέλετε κάτι το συγκλονιστικό, ή πρωτότυπο! Δεν έχει να μας δείξει κάτι καινούριο αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περάσετε 114 ευχάριστα λεπτά της ζωής σας! 







Trivia: Παιχνίδι με τις λέξεις!! 
Τα ονόματα των τριών δολοφονημένων γυναικών είναι νύξεις για την εικόνα του Ιησού Χριστού : Gotteskind σημαίνει «Παιδί του Θεού» , Astro Andersen σημαίνει" Υιός του Ανθρώπου " και Κρίστο από την οποία προέρχεται ο τίτλος «Χριστός».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου