Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Gangster Squad- Οι διώκτες του εγκλήματος

Γκανγκστερική περιπέτεια εποχής
 
Σκηνοθέτης : Ruben Fleischer
 
Βρισκόμαστε στο Los Angeles του 1949 όπου ένας βαρώνος της μαφίας, ο Mickey Cohen έχει καταφέρει να αποκτήσει τον έλεγχο της πόλης και κανείς δε μπορεί να τον σταματήσει...ούτε η συμβατική αστυνομία. Γι'αυτό το λόγο σχηματίζεται μια ειδική ομάδα αστυνομικών με σκοπό να κατεβάσει το μαφιόζο από το θρόνο του με κάθε κόστος και χρησιμοποιώντας όχι και τόσο θεμιτά μέσα.
 
Δείτε τη : Για το cast. Στο ρόλο του νονού της νύχτας ο εξαιρετικός Sean Penn ο οποίος ανεβάζει την ταινία από μόνος του, και αρχηγός της ομάδας των αστυνομικών ο Josh Brolin (No country for old men), επίσης πολύ καλός.Στην ίδια ομάδα ανήκει ο ανερχόμενος (Six-packed!) Ryan Gosling ο οποίος προσπαθεί να γίνει ο επόμενος Di Caprio. Kοπέλα του Mickey Cohen, η Emma Stone, σε ένα ρόλο που θα μπορούσε να έχει περισσότερη επιρροή στο σενάριο όμως ο σκηνοθέτης αποφάσισε να τον περιορίσει σε έναν παρόμοιο της Barbie αλλά με κόκκινα μαλλιά .Κατά τ' άλλα, είναι καλοδουλεμένη από θέμα κοστουμιών και ατμοσφαιρική.Τίποτα άλλο.
 
Μη τη δείτε: Λοιπόν, η αλήθεια είναι ότι την περίμενα καλύτερη αυτή την ταινία και απογοητεύτηκα.Δεν έχει να προσφέρει τίποτα το καινούριο στο είδος της και αν περιμένετε να δείτε το επόμενο LA Confidential θα απογοητευτείτε κι εσείς!Εύκολο σενάριο και αναμενόμενη πλοκή.Ακολουθεί όλα τα κλισέ των γκανγκστερικών ταινιών με πολύ μπαμ μπουμ και τεστοστερόνη αλλά ως εκεί.
 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου