Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Ted

Κωμωδία- λέμε τώρα!
 
Σκηνοθέτης: Seth Macfarlane
 
Ο John Bennet ήταν ένα πολύ μοναχικό παιδάκι καθώς οι συνομήλικοί του δεν τον έκαναν παρέα.Έτσι, εύχεται να ζωντανέψει το λούτρινο αρκουδάκι του .Ως δια μαγείας αυτό ζωντανεύει και είναι ο μοναδικός του φίλος μέχρι την ηλικία των 30 ετών. O Ted (από το αγγλικό-teddy bear) ο οποίος μεγαλώνει και αυτός όσο τα χρόνια περνάνε-μόνο στο μυαλό και όχι στο σώμα ωστόσο- παρασύρει το John σε μια ωχαδελφιστική ζωή,σε μια ατελείωτη εφηβεία. Μαζί καπνίζουν μαριχουάνα, τηλεφωνούν σε call girls και γελάνε με αστεία που μόνο αυτοί καταλαβαίνουν.
 
Μην τη δείτε: Κι εκεί που περίμενα να δω μια ελαφριά και ευχάριστη (ψιλοπαιδική) κωμωδιούλα.....έρχομαι αντιμέτωπη με αυτό το κακόγουστο -καθαρά αντρικό θέατρο του παραλόγου! Για αρχή, τα αστεία είναι α-πο-κλει-στι-κά χυδαία.Εντάξει είπαμενα γελάσουμε , αλλά spoiler alert!! ένα αρκούδι που τρίβεται με το scanner τιμών στο supermarket για να ρίξει τη διπλανή ταμία δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ αστείο! Κατά δεύτερον, αυτό που όλοι αντιμετωπίζουν με απόλυτη απάθεια ένα λούτρινο παιχνίδι να οδηγεί αυτοκίνητο και να πηγαίνει στη δουλειά...απλά...δεν στέκει! 'Eφτιαξες ένα φαντασικό σενάριο..τουλάχιστον βάσισέ το κάπου!Μη με τρελαίνεις τελείως! Τρίτον, ε ναι έχει και αυτή η αμερικανιά ένα απίστευτο happy end εκεί που δεν το περμένεις!
Παράλογο-βαρετό-αηδιαστικό!
 
Κρίμα για τη Mila Kunis και το Mark Wahlberg που πρωταγωνιστούν .

 

2 σχόλια:

  1. Το TED είναι απο τις καλύτερες ταινίες των τελευταίων ετών!! Μάλλον το χιούμορ σου δεν είναι αρκετό για να αντέξει μια τέτοια ταινία! Χωρίς να θέλω να σε προσβάλω είμαι σίγουρος οτι το χιούμορ σου είναι επιπέδου "φιλαράκια" και τύπου "joy doesn't share food"..!! Λυπάμαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεκτή η άποψή σου φίλε μου αλλά ανήκεις στην κατηγορία των ελάχιστων που δεν αγαπάνε με τρέλα το "Friends" και τον αξιολάτρευτο joy! Ο καθένας έχει τα γούστα του υποθέτω , μακάρι να μας έδιναν κι άλλοι την άποψή τους για τη συγκεκριμένη ταινία ώστε να αποκτήσουμε μια πιο σφαιρική εικόνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή