Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

The Amazing Spiderman

Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας. Βασισμένη στα κόμικς της Marvel , η ταινία αφηγείται τη ζωή του Peter Parker , ο οποίος μετά το τσίμπημα μιας αράχνης αποκτά μεταφυσικές ιδιότητες.'Οντας ένας υποδειγματικός νέος αποφασίζει να χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις του για το καλό των κατοίκων του Big Apple (Νέα Υόρκη).

Στην εκδοχή αυτή τον Άνθρωπο-Αράχνη υποδύεται ο Andrew Garfield ,γνωστός από το The Social Network (θυμάστε την ταινία για το facebook?) ενώ η Emma Stone είναι αυτή που κατακτά την καρδιά του.Αξίζει να σημειωθεί πως δε λέγεται Mary-Jane όπως στις προηγούμενες ταινίες του ήρωα αλλά Gwen Stacy.Πρόκειται μάλλον για το συνδυασμό δύο χαρακτήρων, της έξυπνης Gwen από το κόμικ Spectacular Spider-Man και της δημοφιλούς Mary-Jane.  Το ρόλο του "κακού" παίζει ο Rhys Ifans που κάτι σας θυμίζει αλλά τί; ;Ήταν ο τρελός Ολλανδός συγκάτοικος του Hugh Grant στο Μια βραδιά στο Notting Hill.

Αξίζει να τη δείτε : Mμμ.. Δεν είμαι και τόσο σίγουρη γι'αυτό! 'Ισως ναι, για την προσπάθεια που κάνουν οι δύο αυτοί νέοι ηθοποιοί ,οι οποίοι είναι αξιόλογοι και ταλαντούχοι.Για μια διαφορετική οπτική στη γνωστή ιστορία,κατα την οποία οι γονείς του Spiderman δεν έχουν πεθάνει αλλά τρέπονται σε φυγή χωρίς γνωστή αιτία και ο θείος του σκοτώνεται κάνοντας μια ηρωική πράξη.

Μην τη δείτε: Θα σας θυμίσει κάτι από stathamική ταινία!Είναι τοοοόσο κλασσικό παράδειγμα αμερικανιάς!!Σε μια σκηνή συντονίζονται όλοι οι γερανοί της πόλης για να φτιάξουν ένα εναέριο δρόμο να περάσει ο Spiderman και να σκαρφαλώσει σε έναν ουρανοξύστη ως ένας νέος Godzilla για να σταματήσει έναν τρελό επιστήμονα από το να μετατρέψει την ανθρωπότητα σε σαύρες......Εντάξει ρε φίλε δείξε και λίγο έλεος!!!

Trivia: Μαντέψτε το όνομα του σκηνοθέτη ...Marc Webb*. Σοβαρά τώρα??


*web = ιστός.




5 σχόλια:

  1. tha ti dw kai tha sxoliasw!an kai oute oi proigoumenes itan idiaitera kales!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εδω δεν θα συμφωνησω.. η ταινια μου αρεσε πολυ περισσοτερο απο τις προηγουμενες..θεωρω οτι ο ηθοποιος ηταν μακραν καλυτερος του προκατοχου του ..οσο για την κοπελα... δεν ειναι συνδυασμος των δυο αλλα η πρωτη αγαπη του spiderman .. (την εξηγηση μου την εδωσε ατομο που εχει διαβασει τα κομιξ του spiderman )η Mary-Jane ερχεται αργοτερα στη ζωη του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεσποινίς μου,
    Σύμφωνα με fan-site της Marvel η Gwen στη συγκεκριμένη ταινία αποτελεί συνδυασμό δύο προσώπων και η Mary-Jane δεν εμφανίζεται στο μέλλον....Όπως φαίνεται οι απόψεις διίστανται αλλά μιας και υπάρχουν συζητήσεις για sequel φαντάζομαι πως τότε θα καταλάβουμε ποιός έχει δίκαιο από όλους...
    Όσο για το ότι σου άρεσε περισσότερο από τις άλλες είναι λογικό..Πρόκειται για μια ταινία για ρομαντικούς....δεν είναι καλή περιπέτεια όμως!
    Με αγάπη, πάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή