Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Comme un chef (γαλλική) Ο σεφ και ο σεφ του

Κωμωδία ευρωπαϊκής παραγωγής. Ο Jacky Bonnot είναι ένας νεαρός και φιλόδοξος σεφ ο οποίος όμως καταφέρνει να απολύεται από όλα τα εστιατόρια στα οποία πιάνει δουλειά λόγω της υπερβολικής... σχολαστικότητάς του! Η έγκυος γυναίκα του απειλεί να τον χωρίσει αν δε βρει μόνιμη δουλειά και έτσι αναγκάζεται να αφήσει στην άκρη τα όνειρά του και να γίνει καθαριστής! Στο δρόμο του όμως βρίσκεται το είδωλό του,ο ταλαντούχος chef με τα τρία michellen αστέρια Alexandre Lagarde που του ζητά να γίνει βοηθός του δοκιμαστικά και χωρίς πληρωμή φυσικά...Ποιά θα είναι η απόφασή του σε αυτό το τεράστιο δίλημμα?

Αξίζει να το δείτε:  Για τις κωμικοτραγικές καταστάσεις που θα σας κάνουν να γελάσετε... Το story δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά οι ηθοποιοί είναι πιστευτοί και αστείοι..Οι  ικανότητες του Jean Reno σε όλα τα είδη των ταινιών είναι αποδεδειγμένες αλλά και ο νέος Michaël Youn είναι πολύ καλός. Πρόκειται για μια ευχάριστη ταινία που θα σας ξεκουράσει και θα σας ψυχαγωγήσει ..

Μην το δείτε: Υπάρχουν κάποιοι που δεν αντέχουν τη γαλλική γλώσσα.Mόνο για αυτό θα έλεγα σε κάποιον να μη τη δει.

Προσοχή! : Η ταινία αυτή πρέπει να προβληθεί μόνο εάν το στομαχάκι σας είναι γεμάτο!Διαφορετικά θα κάνετε διάλειμμα για φαγητό, μιας που η όρεξη σας θα ανοίξει γρήγορα!
 

2 σχόλια:

  1. θα τη δω το βραδυ.. κ θα σου απαντησω.. εισαι ο μονος λογος που αποφασισα να τη δω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή